Leerkrachten
Meester Jan-Willem Hars

Groep 7 en 8 gymmen op donderdagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur. Kinderen moeten altijd hun gymspullen meenemen. Als het weer het toe laat gymmen we achter de school.
Bij mooi weer gaan we op de fiets naar het zwembad.

Groep 7
We beginnen in groep 7 al met de voorbereiding op het V.O. Het lesrooster en de weektaak zijn op elkaar afgestemd. Zo leert groep 7 hun werk te plannen. Ook wordt er een begin gemaakt met het wennen aan huiswerk.

Groep 8
In groep 8 wordt direct begonnen met het gebruik van de agenda. Elke leerling schrijft, vanaf het digibord, het leesrooster over. Zo leren ze het gebruik van hun agenda en de afkortingen van de vakken. Afkortingen die ze ook op het V.O gebruiken. Ook in groep 8 zijn het lesrooster en de weektaak op elkaar afgestemd. 'Plan je werk in' wordt in groep 8 nog belangrijker. Ook het maken van huiswerk, als voorbereiding op het V.O, komt vaker voor.

Heeft u vragen?
Stel ze gerust. Een afspraak is snel gemaakt. Liever......één keer te vaak, dan één keer te laat.